27
Sam, Apr
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Proiectul Erasmus+”Funny Digiclasses”, derulat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu”Turda în perioada 2019-2022, în parteneriat cu  școli din Grecia, Turcia, Croația, Macedonia a ajuns la final odată cu ultima mobilitate în Grecia, Piraeus, în perioada 20-25 iunie 2022. O experiență bogată care va fi o solidă bază pentru  următoarele proiecte, dar și pentru realizarea unor lecții cât mai atractive pentru elevii noștri. Instrumentele digitale ajută strategia didactică  și o fac mai atractivă, interesantă și creativă. Aceste abordări s-au  folosit în secvențe de lecție ca video interactiv, stop motion sau benzi desenate, pe parcursul anilor în care s-a desfășurat proiectul.

Mobilitatea din Grecia a finalizat tot demersul realizat în timp de către echipa de proiect. Astfel, putem spune că Proiectul Erasmus+ ”Funny Digiclasses” a consolidat abilitățile profesorilor de a utiliza tehnologia în predare, a deschis calea pentru învățarea și aplicarea tehnicilor contemporane, creative și inovatoare în  lecții interdisciplinare și extinderea către gândirea și evaluare critică a informației, reunind  procesele de învățare și predare din diferite țări. Proiectele  Erasmus+, reușesc să  schimbe percepția elevilor față de învățare și să-i încurajeze să își asume un rol activ în asumarea propriului parcurs de dezvoltare  și  generare de idei. Pe termen lung, instrumentele Web 2.0 vor fi noua față a educației și vor asigura implementarea competențelor dobândite și după încheierea proiectului, datorită schimbărilor pozitive pe care le aduc mediilor educaționale, elevilor și profesorilor, precum și a interesului  pentru tehnologie a actualelor generații.

Mulțumiri partenerilor pentru colaborarea deosebită și pentru activitățile de excepție realizate!

Felicitări tuturor!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh