30
Ma, Apr
2 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Asociația părinților de la Școala Gimnazială „Ioan Opriș” din Turda a reușit, încă o dată, să vină în sprijinul elevilor școlii, al copiilor lor, dând un exemplu de bune practici care ar trebui urmat de cât mai multe astfel de organizații.

Un „sac” plin de bucurie a fost oferit elevilor școlii, prin dotarea cu articole sportive a sălii de sport.

Orele de educație fizică și sport sunt, de acum, tot mai pline de culoare, iar ecoul râsului și al bucuriei copiilor se aude răsunând în sala de sport, dar și afară.

Patrimoniul sălii de sport și a orelor de educație fizică s-a îmboșățit cu 15 mingi, două seturi de ace dar și o pompă manometru pt. umflarea acestora, 6 seturi pentru jocul de badminton, cinci seturi de panglici pentru gimnastică ritmică și 20 de coarde de sărit de tip Fitness cardio.

“MIȘCAREA ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ, SPORTUL ÎNSEAMNĂ SĂNĂTATE!” transmit părinții de la Școala Gimnazială „Ioan Opriș” din cartierul Oprișani, Micro II, precizând că au dăruit totul cu dragoste pentru copii și deosebită considerație pentru părinți, bunici și cadre didacticele didactice ale școlii.

Poate că în viitorul nu foarte îndepărtat și alte asociații de părinți vor lua exemplul celor de la Școala „Ioan Opriș”, ajutându-i pe copii să se dezvolte armonios și să fie mai sănătoși.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh