29
Lun, Apr
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

”Educația este cea mai bună provizie pe care o poți face pentru bătrânețe” spunea odinioară filosoful Greciei Antice, Aristotel.

Sub această reflecție a avut loc ediția 2024 a Târgului Educațional, organizată de I.Ș.J. Cluj și Primăria Turda și găzduită de Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda .

Absolvirea ciclului gimnazial marchează debutul dezvoltării personale și profesionale a fiecărui adolescent, care, la sfărșitul clasei a VIII-a, se orientează spre filiera teoretică, vocațională, tehnologică sau profesională.

Astfel, elevul, absolvent al clasei a VIII-a, se găsește în situația de a alege între posibile variante de continuare a traseului educațional în învățământul liceal sau profesional, iar a fi corect informat privind opțiunile în carieră a devenit o condiție necesară pentru societatea actuală.

Târgul Educațional organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Primăria Turda, găzduit la Colegiul Național "Mihai Viteazul" Turda, a fost o oportunitate pentru elevii turdeni de a descoperi oferta educațională pentru anul școlar 2024-2025.

Elevii participanți au putut lua contact cu oportunitățile oferite și de modul călduros în care au fost primiți și ghidați de către unitățile de învățământ prezente: Colegiul Național "Mihai Viteazul", Liceul Teoretic "Liviu Rebreanu", Colegiul "Emil Negruțiu" și Colegiul Tehnic, toate din Turda.



 
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh