01
Mie, Mai
2 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

                                            Informații admitere în clasa a V-a - 2024-2025

Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Turda organizează admiterea la clasa a V-a, pentru anul școlar 2024-2025,  26 de  locuri (1 clasă) cu studiul intensiv al limbii engleze (limba modernă I) și limba germană (limba modernă II).

Înscrierea candidaţilor: 20-24 mai  2024 – la secretariatul colegiului, zilnic între orele 12,30-15,30 sau pe emailul colegiului: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Documente necesare:

  • declarație pe propria răspundere a părintelui/tutorelui legal privind repartiția elevilor în clase (declarația se completează la secretariatul unității școlare-Anexa 2);
  • cerere de transfer (se completează la secretariat sau se descarcă de pe site-ul CNMVT) însoțită de copia actului de identitate al părintelui care completează cererea, copie certificat de naștere elev;

Informaţii suplimentare se pot obţine la secretariatul colegiului (Turda, str. Dr.Ioan Rațiu, nr. 111), telefon: 0728044412, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., https://www.cnmvturda.ro/ .

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh