19
Mie, Iun
5 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu vă speriaţi, totul a fost o simulare. Elevii şcolii Avram Iancu Turda au participat la o simulare de incendiu, un exerciţiu organizat în colaborare cu Serviciul Public de Voluntari din cadrul primăriei Turda şi cu Pompierii Militari turdeni.Thumbnail image
Câns a sunat semnalul de alarmare, elevii şi dascălii lor au ieşit în curtea şcolii în mod ordonat, fără să se panicheze.
Imediat a apărut o autospecială de pompierilor militari care a simulat stingerea unui incendiu la una dintre clădirile anexe ale instituţiei şcolare. 

Copii au putut urmări apoi o demonstraţie de utilizare a stingătoarelor existente în şcoală. Pentru a le face plăcere copiilor pompierii au repetat stingerea focului fiind răsplătiţi cu aplauze din partea elevilor.
Şeful Serviciului Public de Voluntari din cadrul Primăriei Turda, Ovidiu Marian, spune că se află în plină dsfăşurare un plan mai amplu de executare a unor astfel de simulări şi demonstraţii, pentru ca elevii turdeni să fie pregătiţi oricând pentru evitarea accidentelor în caz de incendiu sau alte dezastre.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh