17
Lun, Iun
7 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În buna tradiţie a promovării „democraţiei ca mod de viaţă", Centrul Raţiu pentru Democraţie organizează, în perioada 18-23 iulie 2011, cea de-a doua ediţie a Seminarului de comunicare publică "Ion Raţiu". Gândit ca o şcoală de vară destinată liceenilor, seminarul îşi propune să contribuie la formarea şi dezvoltarea competenţelor de comunicare publică şi implicit a spiritului civic al acestora.

La activităţile din cadrul seminarului vor participa liceenii turdeni membri ai Atelierului de teatru şi ai Clubului de debate din cadrul CRD precum şi invitaţii acestora din Reşiţa, Cluj-Napoca şi Aiud. Programul este axat pe traininguri de comunicare persuasivă, comunicare non-violentă, mişcare scenică şi tipologii psihologice. Cursurile vor fi susţinute de Sergiu Tamaş, psihopedagog, expert POSDRU pentru programele de formare profesională, trainer în cadrul Asociaţiei Learn&Vision din Cluj-Napoca, Sorana Bobaru, psiholog, specialist în resurse umane, psihologie şcolară şi terapii cognitiv-comportamentale, coordonator pentru regiunea Nord-Vest în cadrul Asociaţiei Femeilor şi Familiior din Mediul Rural şi Radu Botar, actor şi regizor la Teatrul de Nord din Satu Mare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh