Asociația Chinologica Turda informează toți proprietarii și iubitorii de câini din Turda , ca în zilele de 19 și 20 octombrie 2019 are loc cel mai mare eveniment chinologic din zonă: Turda Dog Show.turda dog show

Acest show cuprinde trei expoziții chinologice: una națională și două internaționale, expoziții organizate de ACh Turda sub egida Asociației Chinologice Romane și a Federației Chinologice Internaționale.

Noua locație de desfășurare a evenimentului este Salina Equines – centrul de Echitație (zona Salina Turda).

Vor fi prezente un număr mare de rase canine din toate rasele recunoscute de FCI, câini din țară cât și din străinătate.

Programul va fi următorul:

Sâmbătă 19 octombrie

Ora 9:00 – Deschiderea oficială

                –  Expoziția Națională C.A.C – arbitrajul pe rase

 Ora 13:30 – începerea expoziției internaționale C.A.C.I.B

Ora 17:45 – programul special de Best în Show , departajarea celor mai buni câini ai raselor în câștigătorii celor 10 grupe canine FCI.

Dintre aceștia se va alege câștigătorul expoziției, iar pe parcursul finalei vom vedea cel mai bun baby, puppy, junior și veteran, dar și cel mai bun câine Ciobănesc Românesc, grup de creștere, cea mai bună pereche și, nu în ultimul rând, cel mai bun Junior Handler. 

Duminică 20 octombrie

Ora 10:00  –  începerea celei de-a doua expoziții internaționale C.A.C.I.B.

Ora 14:00 – Programul de Best în Show

Avem un prestigios corp de arbitrii din România și străinătate: Daniela Radu (RO), Lokodi Zsolt (RO), Kelemen Attila (RO), Anatoli Zhuk (BY), Zviatlana Radziuk (BY), Jochen Eberdardt (D) și Tino Pehar (HR).

Mulțumim pe aceasta cale, pentru sprijinul acordat, Primăriei Municipiului Turda , în special domnului primar Cristian Matei, sponsorului nostru oficial PAMAS SRL – NATURE’S PROTECTION și sponsorilor: Compania de Apă Arieș , Salina Turda, Domeniul Public Turda, Salina Equines – Centrul de Echitație, Restaurantul Sarea în Bucate, UtuSor închirieri auto și DJ Ovi.

Va așteptăm în număr cât mai mare pentru a susține acest regal chinologic organizat de Asociația Chinologică Turda.

Mai multe detalii despre Turda Dog Show găsiți și pe site-ul asociației www.achturda.ro

 

Președinte,

Mărgineanu Călin

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh