Stabilit de mai mulți ani în Franța, fostul polițist turdean Ovidiu Tabără, vine în fața iubitorilor de artă cu o nouă expoziție personală de pictură.

Vernisajul va avea loc joi, 9 noiembrie 2023, de la ora 18.00, la Galeria de Artă “Valer Suciu”, iar expoziția de artă plastică a fost denumită de către autorul lucrărilor expuse, ”VIBRAȚII”.

Titlul elocvent se dorește a exprima strânsa legătură pe care pictura o are cu energia, mișcarea și vibrația, redate pe pânză, prin tehnicile de lucru preferate ale pasionatului de pictură Ovidiu Alexandru Tabără, cel care așteaptă publicul turdean în expoziție cu cele mai apreciate lucrări.

Conform afișului publicat de instituția organizatoare, Casa de Cultură Turda, vor vorbi la vernisaj referenții acesteia, Ioana Moldovan și Oleg Rusnac, vicepreședintele societății Filarmonia, din care face parte și artistul expozant, Flaviu Bugnariu, și ,nu în ultimul rând, profesorul de arte vizuale, Alin Bîlcu.

Expoziția de la Galeria de Artă „Valer Suciu” din strada Libertății nr.2-4 va rămâne deschisă până miercuri, 22 noiembrie.

Intrarea este liberă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh