În acest an pe fondul instabilității economice, ne dorim  să venim și mai mult în ajutorul comunității oferind șansa tuturor celor care sunt în căutarea unui loc de muncă sau își doresc o schimbare în plan profesional să se întâlnească cu marii angajatori din zonă, astfel ca în data de 16.11.2023 Club Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Agenția Locala de ocupare a Forței de muncă își dorește să organizeze cel mai mare Târg de Locuri de muncă din zona Câmpia Turzii.

Evenimentul se dorește să reunească toți marii jucători de pe piața muncii din zona Câmpia Turzii și își propune să atragă candidați atât din mediul rural cât și urban, interesați de găsirea sau schimbarea unui loc de muncă, în toate domeniile de activitate vizând poziții Entry level până la Top Management. Totodată am invitat la acest eveniment și elevii din anii terminali ai tuturor școlilor din zona Câmpia Turzii și localitățile învecinate, oferind astfel șansa tinerilor de a afla mai multe despre posibilitatea dezvoltării unei cariere chiar aici în orașul natal.

Astfel că vă oferim oportunitatea să întâlniți direct pentru compania dumneavoastră potențiali candidați talentați și motivați dar și alții foarte experimentați. Profitați de șansa de a va spori brandul și a vă atrage potențiali candidați interesați de cultura și valorile companiei dumneavoastră.

Câmpia Turzii,                                                                                                George Moldovan

07.11.2023                                                                                                      Președinte 2023-2024

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh