În 17.11.2023 va avea loc cel mai important eveniment al Clubului Rotary Câmpia Turzii – Balul de caritate 2023 – un eveniment dedicat susținerii și finanțării programelor educaționale din comunitatea noastră continuând să creăm acel univers în care speranța reușește sa ne țină împreuna și să ne mobilizeze pentru a servi mai presus de sine.

Devenit deja o tradiție a balurilor rotariene din Câmpia Turzii, organizăm și în acest an un concurs de proiecte unde toate școlile din municipiu au fost invitate să participe, astfel că fondurile adunate în cadrul balului vor fi folosite pentru a susține proiectul câștigător din acest an.

La fel ca la balurile din anii precedenți, fiecare școală își va prezenta proiectul în cadrul balului și fiecare invitat la bal va primi un buletin de vot fiind rugat să voteze proiectul care i se pare cel mai bine prezentat de către elevii școlilor.

 

Câmpia Turzii,                                                                                                George Moldovan

07.11.2023                                                                                                      Președinte 2023-2024

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh