18
Joi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

50-ani-turda-2013-1Atmosferă caldă, primitoare, cu ocazia festivităților de premiere a cuplurilor care sărbătoresc în acest an ”Nunta de Aur”, eveniment menit să marcheze împlinirea a jumătate de secol de căsnicie neîntreruptă. Primarul municipiului Turda a reoficiat, în mod simbolic, căsătoria a 29 de perechi, readucându-le aminte de momentul petrecut acum 50 de ani, când erau doar niște tineri emoționați care s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă pentru a spune ”da” la, probabil, cea mai dificilă întrebare din viața lor.

Actualul primar turdean, Tudor Ștefănie, le-a transmis ”însurățeilor”, gândurile sale de apreciere și respect, dar și de admirație pentru familiile pe care aceștia le-au construit la greu și la bine. Alături de primar, la momentul festiv au fost prezenți viceprimarul Lucian nemeș, consilierii locali Clara Adamossy (UDMR), Csep Leyla  (UDMR-care a și adresat câteva cuvinte celor prezenți) și Cristian Felezeu (PNL).


50-ani-turda-2013-2Fiecare cuplu a primit câte 600 de lei, ca premiu din partea Consiliului Local Turda, iar atmosfera de sărbătoare a fost întregită de evoluțiile artistice ale Grupului Vocal Instrumental ”Simpatix”, al Casei de Cultură Turda și de un grup aparținând Garnizoanei Militare Turda.

La final, cuplurile ”de aur” s-au fotografiat cu primarul și consilierii locali, fotografia fiind menită să reziste peste ani atât în familiile lor cât și în arhivele Primăriei Municipiului Turda.50-ani-turda-2013-550-ani-turda-2013-450-ani-turda-2013-3

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh