28
Joi, Mar
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de luni, 19 noiembrie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice de iarnă.

Precipitaţiile căzute în ultimele 24 de ore sub formă de ninsoare au fost relativ abundente, cu preponderenţă în zona de munte iar din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 18 noiembrie, s-a intervenit pe 12 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 - zona Huedin, 2 - zona Gilău şi 4 - zona Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 2 utilaje. Tot pe raza Loturilor 1, 2 şi 4, la această oră se acţionează pe 14 drumuri judeţene, cu ajutorul a 7 utilaje.

Pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 3 - zona Turda, în cursul nopţii şi al acestei dimineți s-a intervenit pe 11 drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu 7 utilaje, fiind  folosită o cantitate de 118 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 5 - zona Dej, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu un utilaj.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

 

Biroul de presă

19 noiembrie 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh