29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Unitățile spitalicești aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean vor asigura permanența pe întreaga durată a spitale clujminivacanței prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor, cu scopul de a menține continuitatea activității și a actului medical.

În cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii vor funcționa, în intervalul 14 – 17 iunie a.c., secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor. De asemenea, părinților clujeni li se reamintește posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul gratuit de sfat medical prin telefon ALOPEDI 0364 – 917.

Totodată, începând cu ziua de vineri, 14 iunie a.c. și până în dimineața zilei de marți, 18 iunie a.c., la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” pacienții vor fi consultați de medicii de gardă, urmând să funcționeze atât linia de gardă pentru secția de pneumologie cât și cea aferentă chirurgiei toracice.

De asemenea, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase cei care vor consulta pacienții vor fi medicii de gardă, iar la nivelul Spitalului Clinic de Recuperare vor funcționa patru linii de gardă pentru secțiile cardiologie, neurologie, terapie intensivă și chirurgie plastică, ortopedie.

Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh