29
Vi, Mar
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 1 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Cluj în colaborare cu poliţiştii Secţiei Rgionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, reprezentanţi ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură - lacuri de acumulareFiliala Regională Transilvania şi Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj au organizat şi desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de respectare a legislaţiei privind transportul naval, silvic, pescuitul și acvacultura și protecția mediului. Acţiunea a vizat lacurile de acumulare de la Beliş-Fântânele şi Tarniţa.

În cadrul acţiunii au fost verificate 20 de ambarcaţiuni, 35 de autoturisme şi au fost legitimate 40 de persoane.

Abaterile de la legislaţia specifică au impus aplicarea a 3 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile OUG 23/2008 privind pescuitul şi a fost întocmit un dosar penal privind nerespectarea regimului aplicabil transportului naval, conform Legii 191/2003.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh