25
Joi, Apr
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Hotelul Univers T*** va beneficia de un amplu proces de modernizare”, ne anunță Consiliul Județean Cluj, iar noi ne întrebăm „ - A câta oare?” Administrația liberală județeană, cunoscută pentru cazurile de paunel tise hotel univers tcorupție și pentru pușcăriile înfundate de vârfuri pedelisto-liberale, lovește din nou. Dintr-un împrumut exorbitant, Păunel Tișe și cei dintre ai săi rămași dincoace de gratii au hotărât să bage un munte de bani într-o modernizare a Hotelului Univers „T”, aflat în imediata vecinătate a Iulius Mall, după ce, nu cu mulți ani în urmă, conducerea PDL,, de atunci a județului, a făcut același lucru. Lucrând acolo, ce să vezi, cu firme de casă ale portocaliilor. Cine credeți că le sărea, prin 2011 „în cap” lui Tișe și ai săi? Desigur, liberalii, adică exact cei care acum sunt colegii lor de partid. Citește aici amănunte: https://www.stiridecluj.ro/social/hotelul-univers-t-este-modernizat-de-firma-samsus-dej-controlata-de-pd-l

https://gazetadecluj.ro/incurcaturi-liberale-la-univers-t/

Revenind la zilele noastre, Consiliul Județean Cluj a aprobat și  garantat pentru Hotelul Univers „T” un credit în valoare totală de 8.703.753 de lei. Ce să vezi?! Din banii aceia, Păunel Tișe ne informează cu mândrie că din acei bani, „până în acest moment două investiții majore, respectiv amenajarea cabanei proprii din localitatea Călățele Pădure, deja finalizată și modernizarea amfiteatrului și a sălii de evenimente, lucrări aflate în curs de finalizare”. Cine oare beneficiază de acea cabană?! E limpede, nu?

„Complexul Hotelier Univers T***, societate comercială în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj deține calitatea de acționar unic, demarează, începând cu luna iulie 2019, un amplu proces de modernizare, la cele mai înalte standarde, a celor 58 de camere duble, matrimoniale și apartamente, dar și a spațiilor comune și de acces”, ne anunță Păunel Tișe, cel care, iată, aplică o mai veche rețetă de succes a pedeliștilor, cu investiții în lucrări de construcții. Prietenii știu de ce! Așa cum a știut și fostul primar turdean, Tudor Ștefănie, când a decis, împreună cu acoliții săi, reabilitarea și  modernizarea Hotelului Potaissa, la un preț mai mare decât dacă ar fi fost dărâmată vechea clădire și construit unul nou. Renovarea acelui hotel, din banii locuitorilor municipiului Turda, a costat mai mult decât renovarea unui  hotel de grad superior și mai mare decât cel din Turda, situat în „Perla litoralului românesc”, taman la Mamaia. Însă Tișe a mic copil pe lângă Ștefănie, ar mai avea multe de învățat. Dacă Hotelul Potaissa a fost renovat cu vreo 60 de miliarde de lei vechi, Tișe bagă în hotelul clujean doar 22,5 miliarde...

„Necesitatea renovării și modernizării spațiilor de cazare este justificată de faptul că, în ultimii ani, concurența din domeniul hotelier a devenit tot mai acerbă, pe o piață extrem de dinamică și atractivă, clienții devenind, la rândul lor, tot mai pretențioși din acest punct de vedere”, se justifică Tișe, care explică: „Astfel, din dorința creșterii atractivității și a competitivității pe piață a hotelului, dar și pentru că ultima acțiune de renovare a camerelor s-a realizat în urmă cu peste opt ani,  Consiliul Județean Cluj, în calitate de acționar unic, împreună cu echipa de conducere a Complexului Hotelier Univers T***, a hotărât demararea unei ample investiții de îmbunătățire a esteticii și funcționalității spațiilor de cazare. Lucrările de renovare-modernizare a camerelor vor debuta în cursul lunii iulie a.c., etapizat, pe o perioadă estimată de șase luni, astfel încât să nu fie perturbată activitatea în ansamblul complexului. Devizul total al acestor lucrări este de 2.253.616,89 lei, bani ce vor fi asigurați atât din creditul bancar contractat de Univers T*** în anul 2014, cât și din sursele proprii ale hotelului care provin din profitul realizat în anii anteriori”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj.

„Totodată, numai în anul 2018  Univers „T” a găzduit aproximativ 1.200 de evenimente private, familiale, corporate și de business, care au cumulat aproximativ 45.500 de participanți. De asemenea, anul trecut, Hotelul Univers „T” a vândut un număr de 14.886 camere, cazând 21.683 de clienți, numărul mare al acestora fiind determinat în special de politica de preţuri implementată, mergându-se în principal pe varianta preţurilor medii de pe piaţă, raportul calitate-preţ fiind unul deosebit de avantajos”, ne mai îmbrobodește Păunel Tișe care uită deliberat să precizeze că pe perioada evenimentelor majore din reședința de județ cum ar fi festivalul UNTOLD, prețurile la hotelul Consiliului Județean Cluj sunt de-a dreptul dublate:

 http://www.bzc.ro/univers-t-trage-pielea-de-pe-strainii-care-vor-la-untold-preturi-duble-pentru-aceleasi-conditii-de-cazare-in-perioada-4-8-august-41110

Desigur, este vorba de același Tișe care asfaltează cu precădere în zona Gherla-Dej, care a creat „gaura neagră” care este Centrul de Management Integrat al Deșeurilor în care s-au pompat constant sume exorbitante fără ca lucrarea să fie finalizată nici în ziua de azi. Pentru că a fost începută când a fost renovat ultima oară Hotelul Univers T, ne așteptăm ca Păunel Tișe să aloce bani pentru renovarea gropii de gunoi pe care nu o mai termină în veci. Motiv pentru care toate comunitățile clujene plătesc gunoiul mult mai scump, pentru a fi transportat la „dracu-n praznic”, mai puțin cei din orașul capitală de județ unde este primar nașul lui Tișe, Emil Boc.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh