18
Joi, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură continuă astăzi, 22 ianuarie 2020, seria sesiunilor de informare în rândul fermierilor, dedicate exclusiv măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, cu o nouă conferință organizată în regiunea de nord-vest a țării, respectiv la Zalău, județul Sălaj.apia cluj

Scopul Campaniei de informare este de a eficientiza implementarea măsurilor de dezvoltare rurală gestionate de APIA și de a crește gradul de absorbție a fondurilor europene aferente acestora.

Măsurile vizate sunt Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 - Plăți pentru zone care se confruntă cu constângeri naturale, Măsura 14 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor, Măsura 8 - Submăsura 8.1  - Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Măsura 15 – Submăsura 15.1 - Plăţi pentru angajamente de silvomediu.

„Succesul de care s-a bucurat prima conferință din această Campanie de informare pe care o derulăm la nivel național, respectiv conferința de la Arad, din data de 15 ianuarie anul curent, la care numărul fermierilor participanți ne-a surprins plăcut și ne-a depășit toate așteptările, ne duce către concluzia că fermierii încep să conștientizeze tot mai mult puterea informației și, pe cale de consecință, importanța informării corecte, lucru care nu poate decât să ne bucure.

Totodată, ne reconfirmă și nouă că este extrem de important să venim cu experții noștri în mijlocul fermierilor, cu informații pe întelesul lor, cu clarificări punctuale ale neclarităților lor, dacă vrem să dinamizăm implementarea acestor măsuri." a declarat Directorul General APIA, Adrian PINTEA.

La conferința de la Zalău participă astăzi fermieri din județele Sălaj, Cluj, Mureș, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița -Năsăud.

Următoarea sesiune de informare va avea loc în data de 29 ianuarie la Sibiu.

SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh