16
Ma, Apr
14 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Instituția Prefectului – Județul Cluj anunță că astăzi, 6 februarie 2020,  de la ora 14:00, în Sala Mare a Palatului Administrativ, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca, va avea loc ceremonia de învestire în funcția de subprefectului Budai Bela.subprefect nou budai bela

Evenimentul se va desfășura, în sistem videoconferință, în prezența lui Ion-Marcel VELA, ministrul afacerilor interne, și a lui Gheorghe SORESCU, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 

Domnul Budai Bela a fost numit în funcția de subprefect al județului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 95 din 4 februarie 2020, publicată în M. Of. nr. 81 din 2020.

 Dar cine este Budai Bela? Presa județeană precizează că are 51 de ani și este de profesie jurist. Ca orientare politică, este apropiat al Partidului Mișcarea Populară și vine la Prefectură din funcția de secretar al comunei clujene Gârbău.

Evident că numirea sa vine în urma unor negocieri și înțelegeri politice între PMP și PNL.

Guvernul Orban a înlocuit atât prefectul județului Cluj și a numit un alt subprefect, în persoana Irinei Munteanu, din Câmpia Turzii.

Citește și: 

Prefect al Județului Cluj, din Primăria Câmpia Turzii!

După prefectul de Cluj, Lojigan trimite la județ și un subprefect din Câmpia Turzii

Subprefectul clujean, Irina Munteanu, a depus jurământul la Prefectură

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh