28
Joi, Mar
23 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clujana S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj deține calitatea de acționar majoritar, a primit din partea Tribunalului Specializat Cluj, decizia favorabilă privind închiderea procedurii generale a insolvenței și reinserția societății în activitatea economică.fabrica de incaltaminte

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consideră că, odată cu ieșirea din insolvență, una dintre cele mai renumite și de tradiție fabrici de încălțăminte românești este pregătită să concureze din nou, de la egal la egal, cu celelalte companii de profil de pe piață, nemaifiind supusă rigorilor legii insolvenței. La această salvare a brandului clujean o contribuție semnificativă a avut-o inclusiv sprijinul acordat de acționarul majoritar, Consiliul Județean Cluj.

            Decizia instanței survine unui efort concertat depus atât de către Consiliul Județean Cluj, în calitate de acționar și creditor, cât și de către societatea Clujana care, pe parcursul ultimelor luni, au reușit să ducă la îndeplinire măsurile stabilite în baza planului de reorganizare realizat de administratorul judiciar și aprobat de adunarea generală a creditorilor. Astfel, pe lângă faptul că societatea Clujana S.A. a reușit să achite datoriile acumulate de a lungul timpului, aceasta a reușit să-și crească semnificativ volumul vânzărilor de produse sub brand propriu. Acest lucru s-a realizat atât prin cele două magazine proprii din Cluj-Napoca cât și prin intermediul celor care îi comercializează produsele în alte municipii reședință de județ cum sunt Oradea, Bistrița sau Sibiu. Tot în aceeași perioadă, Clujana S.A. a lansat și magazinul online propriu: https://shop.clujanacluj.com/, magazin care se bucură de un real interes în rândul clienților. 

            Ulterior ieșirii din procedura insolvenței, conducerea companiei va fi preluată de către Consiliul de Administrație al Clujana S.A., care va numi o conducere executivă. Practic, din acest moment, deciziile strategice ale fabricii nu vor mai trebui să treacă prin filtrul administratorului judiciar, al creditorilor și al judecătorului-sindic, fapt ce creează premisele implementării unei strategii care să ducă la consolidarea companiei și la creșterea în piață a brandului Clujana.  

 

 

Biroul de presă

13 februarie 2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh