29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inima începe să le bată din ce în ce mai repede, știu că merg spre o persoană confirmată… Sunt conștienți că numai costumele, măștile, mănușile și vizierele reprezintă bariera lor împotriva virusului.igsu transport izoleta

Se echipează altfel față de cum o făceau până să apară pericolul… În astfel de situații, nu este suficient doar combinezonul SMURD, măsurile de protecție sunt mult mai exigente.

Urcă în ambulanța roșie și pleacă spre caz. Se gândesc în fiecare secundă prin ce trece omul diagnosticat și familia lui. Sunt conștienți că oricine poate ajunge în cazul pacientului și se roagă să nu treacă și ei prin aceeași situație.

Urmează drumul spre spital, locul unde persoana diagnosticată va fi îngrijită de medici. După ce pacientul este predat la spital, atât echipajul, cât și echipamentele trec printr-un proces de dezinfectare.

Le mulțumim colegilor noștri care, de câteva săptămâni, sunt în linia întâi! Oamenii se bazează pe voi!

 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh