20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CLUJ

HOTĂRÂREA NR. 58 din 21 octombrie 2020municipiul dej masuri covid

privind modificarea scenariilor de funcționare pentru unele unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Cluj

Având în vedere:

a situația comunicată de Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj privind rata incidenței cumulată cu îmbolnăviri Covid 19 la 1000 de locuitori, pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Cluj, referitor la perioada 7.10.2020-20.10.2020, înregistrată la Instituția Prefectului —Județul Cluj cu nr. 12746/21.10.2020,

 propunerile Consiliilor de administrație a unor unități de învățământ de pe raza județului Cluj, privind scenariul de funcționare al unității de învățământ preuniversitar, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj.

În conformitate cu:

a prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;  prevederile Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare;  prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 141/2020 privind instituirea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului de învățământ și pentru modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011;  prevederile Ordinului comun nr. 5.487/1.494/2020 al Ministerului Educației și

Cercetării și Ministerului Sănătății - pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS cov-2;  prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare;

  • prevederile Hotărârii Guvernului nr. 557 din 3 august 2016 privind managementul tipurilor de risc.

În temeiul drepturilor conferite de Hotărârea Guvernului nr. 1491/2004 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind structura organizatorică, atribuțiile, funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgență.

Ținând seama de Regulamentul de organizare și funcționare al Comitetului

Județean pentru Situații de Urgență Cluj, aprobat prin Ordinul Prefectului Județului Cluj nr. 336/10.08.2017, completat prin Ordinul Prefectului Județului Cluj nr. 148/2020 și Ordinul Prefectului Județului Cluj nr.202/2020,

CONf1TETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CLUJ reunit în ședință extraordinară în data de 21 octombrie 2020

HOTĂRĂȘTE:

Art. l: Se aprobă, începând cu data de 23.10.2020, trecerea de la scenariul de funcționare actual la scenariul de funcționare 3, pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza unității administrativ teritoriale municipiul Dej, conform anexei nr. 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2: Se aprobă, începând cu data de 22.10.2020, trecerea de la scenariul de funcționare actual la scenariul de funcționare 3, pentru Grădinița cu Program Prelungit ”Daniela” Florești, Comuna Florești, conform anexei nr.l care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.3: Se aprobă, începând cu data de 22.10.2020, trecerea de la scenariul de funcționare actual la scenariul de funcționare 3, pentru Royal School In Transylvania, Cluj —Napoca, conform anexei nr. 1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.4: Prezenta hotărâre se comunică spre informare și punere în aplicare Inspectoratului Școlar Județean Cluj și Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Art.5 :Cu comunicarea dispozițiilor prezentei hotărâri se încredințează Secretariatul tehnic permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, asigurat de Centrul operațional din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu un număr de 46 voturi pentru (membri prezenți 46)

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh