28
Joi, Mar
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Informare de presă – înscriere pentru a activa ca medici, asistenți medicali, registratori medicali n centrele de vaccinare din județul Cluj, conform OUG nr. 3 din 15 ianuarie 2021vaccinare

 

Pe site-ul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj, este disponibilă înscrierea on line a persoanelor care doresc să contribuie activ la activitatea din centrele de vaccinare din județul Cluj.

Formularul de înscriere în echipele de vaccinare este destinat profesioniștilor din domeniul sănătății (medici, asistenți medicali, registratori medicali - cu sau fără calificare prealabilă de registrator) care doresc să contribuie activ la activitatea din centrele de vaccinare din județul Cluj.

Datele furnizate prin completarea acestui formular sunt centralizate de către DSP Cluj, cu respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal.

Formularul poate fi accesat aici: http://www.dspcluj.ro/.../VOLUN.../formular_voluntariat.html

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh