19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând de astăzi, 10 februarie, în județul Cluj vor fi operaționale alte 10 fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19, pentru imunizarea cu vaccinul de la AstraZeneca. Acestea fac parte din cele 180 de fluxuri care urmează să fie deschise la nivel național.vaccin astra zeneca

Astfel, la Cluj-Napoca vor fi 6 fluxuri separate dispuse la Școala Generală „Iuliu Hațieganu” și la Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania”, exclusiv pentru vaccinarea cu AstraZeneca, la fel câte unul în Huedin, Florești, Chinteni și Mociu.

Înscrierea pentru vaccinare se poate face începând de astăzi și se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale, acest tip de vaccin fiind recomandat pentru 18-55 ani.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: vaccinare-covid.gov.ro

La această oră ora 11.30 (miercuri, 10 februarie), se lucrează la nivelul platformei și vor fi activate pentru întreaga țară, nu doar pentru județul Cluj! 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh