20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Marți, 16 februarie 2021, a fost semnat contractul ce prevede „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în comunele Gilău, Gârbău, Aghireșu și Căpușu Mare”.localitati clujene

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: E o veste bună pe care o dăm locuitorilor din 10 sate clujene, legată de faptul că în curând vor avea apă potabilă de cea mai bună calitate. La fel de îmbucurător e și faptul că pentru a realiza acest lucru vom folosi cca. 34,5 milioane de lei, fonduri nerambursabile”.

Lucrările de execuție vor debuta în perioada imediat următoare și se vor derula pe parcursul a maxim 18 luni. Acestea vizează extinderea rețelei în nu mai puțin de 10 localități: Aghireșu Fabrici, Aghireșu, Băgara, Dorolțu, Inucu, Macău, Gârbău, Gilău, Păniceni și Căpușu Mic.

Vor fi amenajate, astfel, noi aducțiuni și rețele de distribuție a apei în lungime de circa 38 de km. De asemenea, vor fi reabilitate vechi aducțiuni, respectiv rețele de distribuție a apei, în lungime de 31,3 km. Totodată, vor fi reabilitate și două stații de pompare ape uzate din localitatea Gilău.

Investiția de 34.493.386 de lei fără TVA este parte a proiectului european în valoare de 355,6 milioane de euro finanțat prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh