20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a achiziționat 12 noi aparaturi medicale și echipamente de înaltă tehnologie care au fost deja puse în funcțiune în cadrul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.spital oncologic

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Recentele investiții vor contribui atât la creșterea calității actului medical cât și a serviciilor de care beneficiază pacienții. Vom continua să finanțăm nu doar spitalele pe care le avem în subordine ci și unele aflate sub autoritatea Ministerului Sănătății pentru că ceea ce contează este ca pacienții să aibă parte de cele mai bune condiții de tratament și cazare”.

 Valoarea dotărilor este de 280.300 de lei iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Banii au fost utilizați pentru a cumpăra un sistem de extracție ARN viral, opt truse de urgență, un calandru cu productivitate de 50 kg/h, o mașină de spălat industrială cu fixare în podea și un uscător de rufe industrial cu capacitate de 34 kg.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh