25
Joi, Apr
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu uitați că, din această seară, interdicția impusă de autorități de a nu circula noaptea este valabilă în intervalul 22.00 - 05.00, nu 23:00 -05:00, cum era până acum.interdictie circulatie

Noul interval de interdicție este impus de Guvernul României, care a aprobat, în 11 martie, propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență de a se prelungi starea de alertă cu încă 30 de zile şi de a se modifica intervalul orar în care este restricţionată deplasarea în afara locuinţei. 

Interdicţia intră în vigoare duminică, 14 martie 2021.

Noile restricții sunt valabile pentru 30 de zile, începând la data precizată mai sus.

Turda rămâne în scenariul roșu, pentru cel puțin alte două săptămâni, ca urmare a înregistrării vineri, 12 martie 2021 a unei rate a incidenței cumulată a cazurilor de Covid-19, în ultimele 14 zile, la 1000 de locuitori de 3,55.

Pentru aceeași perioadă cel puțin, Câmpia Turzi rămâne în scenariul Galben.

Dacă nu cumva rata incidenței va crește în zilele următoare și acolo, impunându-se trecerea la scenariul roșu.

Vineri, 12 martie 2021 la Câmpia Turzii, se înregistra o incidență cumulată a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile de 2,04 la o mie de locuitori. La peste 3.00 cazuri la o mie de locuitori, pe ultimele 14 zile, și Câmpia Turzii ar putea trece la scenariul roșu.

Autoritățile îndeamnă la prudență și responsabilitate, în condițiile în care specialiștii vorbesc despre un posibil val trei de infectări în România.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh