20
Dum, Iun
43 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Alexandru Vaidacentru drive trough Voevod” Cluj, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj; Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord S.A. – Sucursala Cluj-Napoca și cu Compania de Apa „Someș” S.A. se va deschide primul centru drive-through în județul Cluj, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, str. Splaiul Independenței nr. 6, Cluj-Napoca.
Centrul se va deschide luni, 26 aprilie 2021, la ora 13 și va funcționa zilnic, 7 zile din 7, de la 8 la 20, fiind utilizat vaccinul companiei Pfizer BioNTech.
➡️ Acest centru va oferi maximă accesibilitate la vaccin, nucleul județean de vaccinare oferind oportunitatea tuturor de a se vaccina și de a facilita accesul la oricine dorește vaccinarea, prin câțiva pași simpli dar benefici pentru comunitate. Prin vaccinarea în masă vom putea scăpa cât mai repede de măsurile restrictive și ne vom putea relua activitățile normale de zi cu zi.
➡️ Mecanismul va fi foarte ușor, din mașină se va scoate brațul pe geam și se va face vaccinarea, urmând ca să se mai staționeze încă 15 minute pentru a se identifica reacțiile adverse, dacă este cazul, și pentru a se elibera adeverința de vaccinare. Tot acest proces va fi conform legislației în vigoare, în ceea ce privește procesul de vaccinare.
➡️ Începând de mâine, împreună cu administrația locală, de comun acord, vom începe amenajarea efectivă a centrului, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare să se deschidă. Toate circuitele vor fi bine delimitate, locația a fost aleasă în așa fel încât să fie cât mai accesibilă din toate punctele de vedere.
➡️ Dotările necesare funcționării centrului de vaccinare inclusiv resursa umană, racordarea la utilități și toate amenajările necesare unei funcționări în condiții de securitate sanitară și siguranță pentru cetățeni, vor fi asigurate, prin asumarea de responsabilități și exercitarea de prerogative legale specifice, în cadrul unor acțiuni și activități convenite de comun acord, de către instituțiile implicate.
? Pentru a vă vaccina la acest centru nu este nevoie de programare, dar este recomandat ca înainte să vă prezentați la centru să vă descărcați documentele necesare vaccinării pentru a merge mai repede procesul de vaccinare și a se evita aglomerarea. Documentele le puteți descărca de aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj.../.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh