29
Vi, Mar
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a finalizat așternerea stratului de balast stabilizat pe raza localității Podeni, ca etapă premergătoare asfaltării, derulată în cadrul lucrărilor de întreținere executate pe DJ 103G Podeni – Moldovenești – DN 75.

În perioada imediat următoare tronsonul de drum județean din localitatea Podeni urmează a fi și asfaltat, operațiunea fiind amânată din cauza lucrărilor la rețeaua de distribuție a apei efectuate de Primăria comunei Moldovenești.podeni

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,Efectele pozitive se vor resimți în ceea ce priveşte asigurarea unei circulaţii normale, în condiţii de siguranţă, acest drum realizând o legătură rapidă şi utilă cu drumul național DN 75 și, mai departe, către municipiul Turda. În plus, acesta asigură un acces direct către județul Alba.”

Lucrările de întreținere vizează, în ansamblu, un sector de drum în lungime de peste 11 kilometri, de la km 16+037 la km 27+300. La finalul acestora, întregul sector de drum situat între limita cu județul Alba și joncțiunea cu drumul național DN 75 va fi asfaltat, lucrările de asfaltare anterioare fiind executate în perioada 2017 – 2019.

Până în această etapă au fost executate lucrări constând în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, reprofilarea drumurilor laterale, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, prelungirea de podețe și refacerea timpanelor la podețe.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh