21
Ma, Sep
41 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de întreținere derulate pe drumul județean 161B Călărași – Călărași Gară.calarasi gara

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Urmare a terminării acestor lucrări,  locuitorii din zonă beneficiază de un acces mult mai facil către cel mai important oraș din apropiere, municipiul Turda. Ceea ce urmărim prin intermediul programelor de întreținere este să asigurăm participanților la trafic condiții cât mai bune de circulație pe drumurile județene, în deplină siguranță”.

Au fost, astfel, executate lucrări constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, refacerea fundației din balast și din piatră spartă în zonele unde situația a impus acest lucru, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor în vederea asigurării deversării controlate a apelor pluviale, înlocuirea de podețe, dar și așternerea, pe sectoare, a unui strat de covor asfaltic.

 

 

 

Biroul de presă

6 septembrie 2021

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh