29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a finalizat proiectul ce a vizat „Dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca în contextul pandemiei COVID-19”.spital copii

Acesta a constat în achiziționarea a nu mai puțin de 258 de echipamente medicale de înaltă tehnologie, în valoare de 10.585.680,36 lei, cu TVA inclus.

Investiția a fost necesară pentru ca Unitatea de Primire a Urgențelor din instituția sanitară subordonată forului administrativ județean să răspundă și mai bine provocărilor pandemice actuale și să asigure, prin intermediul echipamentelor medicale, tratamentul, monitorizarea și îngrijirea pacienților pediatrici critici.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Această reușită reconfirmă preocuparea noastră constantă pentru creșterea calității serviciilor medicale. Cu ajutorul acestei finanțări nerambursabile extrem de consistente am dotat spitalul nostru de copii cu un număr impresionant de echipamente care, prin tehnologia modernă de care beneficiază, identifică rapid problemele de sănătate și facilitează tratarea micilor pacienți.”

Implementat în perioada 21 iulie 2020 – 31 octombrie 2021, proiectul a avut o valoare totală de 12.284.141,38 lei, din care cofinanțarea Uniunii Europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 a fost de 10.441.609,42 lei, iar 1.842.531,96 lei a reprezentat cofinanțarea nerambursabilă din bugetul național.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh