20
Sam, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Nu am crezut posibil că ceea ce a făcut PSD-ul condus de Liviu Dragnea, și anume demiterea propriului Guvern, să se mai repete.park&ride

Nu am crezut că USRplus se poate alia cu AUR.

Nu am crezut că USRplus poate vota o moțiune de cenzură alături de PSD.

Toate scuzele și explicațiile pe care cei de la USRplus le oferă, nu justifică demersul acestora de a trăda încrederea electoratului.
Din păcate aceste alegeri ale USRplus fac rău actului de guvernare și lasă de înțeles că interesul de partid este mai presus decât interesul cetățeanului. Nu era momentul ca în plin val 4 al pandemiei sau când ne pregătim de începerea unui nou an școlar, în plus cu o situație de criză din cauza prețurilor la utilități, colegii din "noul partid" să caute sprijin de la AUR și PSD pentru dărâmarea propriului Guvern.

Dan Barna și Dacian CIoloș trebuie să înțeleagă că există un singur Guvern, Guvernul României condus în prezent de Florin Cîțu. Guvernarea în coaliție nu înseamnă că USRplus au mini guvernul lor peste care decid domnii Barna și Cioloș.

Premierul Florin Cîțu are dreptul să remanieze orice ministru care nu se ridică la nivelul așteptărilor lui sau ale populației, cum a fost în cazul domnului Vlad Voiculescu.

Le reamintesc celor de la USRplus faptul că Florin Cîțu a devenit premierul PNL fiindcă au refuzat să susțină un Guvern condus de Ludovic Orban. La 8 luni distanță vor să schimbe iar premierul, încă o asemănare tristă cu PSD-ul lui Liviu Dragnea care a schimbat 3 guverne în 2 ani (Grindeanu, Tudose și Dăncilă). Ce urmează peste 8 luni? O nouă schimbare de premier fiindcă așa vrea USRplus?
 
PS: Îi reamintesc domnului Cioloș faptul că a păstorit, în perioada în care era premier al Guvernului “tehnocrat”, PNDL 1 conceput de Liviu Dragnea și pus în aplicare de Vasile Dâncu, ministrul Dezvoltării Regionale. 


Cu stimă,
Sorin-Dan MOLDOVAN
Deputat PNL 
Vicepreședinte Comisia pentru apărare,
ordine publică și siguranță națională
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh