13
Sam, Aug
16 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Activitatea de zbor a Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca în al patrulea trimestru al anului 2021 a constat în îndeplinirea cu succes şi în condiţii de securitate aeriană a misiunilor ordonate în cooperare cu alte structuri ale M.A.I. sau în cooperare cu Ministerul Sănătații și de executarea zborului de instruire pentru perfecţionarea pregătirii personalului.

Astfel, în trimestrul al IV-lea 2021, personalul aeronavigant al unității a executat un număr de 80 ore şi 16 minute de zbor cu elicopterele aflate în dotarea I.G.Av. în următoarele tipuri de misiuni:

  • misiuni ordonate în volum de 15 de ore şi 41 minute;
  • zbor de instruire în volum de 2 ore şi 20 minute;
  • misiuni SMURD și în punctele de operare aeromedicale, în volum de 62 de ore 15 minute.

Personalul din Centrul Operaţional al unităţii a coordonat un număr de 214 misiuni aeriene în trimestrul al IV-lea 2021 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

Asigurarea meteorologică, componentă importantă pentru desfăşurarea activităţilor aeronautice, a fost realizată prin furnizarea operativă a datelor şi informaţiilor privind evoluţia condiţiilor meteorologice, care au contribuit la executarea în condiţii de securitate a 172 misiuni de zbor în al patrulea trimestru al anului 2021.

 

 

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh