13
Sam, Aug
16 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prefectul clujean s-a implicat în rezolvarea unor neînțelegeri apărute între instituții ale statului, din cauza cărora realizarea șoselei care ar urma să scoată traficul greu din Turda ar fi trenat și mai mult.

„Am avut plăcerea să sprijin procesul de conciliere între Direcția Regională de Drumuri si Poduri Cluj și Administrația Națională Apele Române, demers care a avut ca și obiectiv scurtarea unui proces lung și birocratic. Astfel, un alt obstacol a fost depășit în procesul de construcție a drumului de legătură cu Autostrada Transilvania, în zona Tureni.

Există foarte puține instrumente în mâinile prefectului în ceea ce privește domeniul investițiilor mari de infrastructură, motiv pentru care sunt deosebit de încântat că îmi pot aduce aportul profesional la acest proiect prin munca depusă”, a afirmat prefectul clujean, Tasnádi István Szilárd, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, postare plătită de RMDSZ Kolozs Megye, ca sponsorizare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh