28
Ma, Mar
21 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Duminică, 16 ianuarie 2022, Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Judeţean Cluj a fost sesizată cu privire la existența unei situații de urgențe apărute pe traseul drumului judeţean 107P Gilău–Mărişel, în zona primului baraj al lacului de acumulare Tarnița, la km 5+800.
 Urmare a acestui fapt, o echipă de intervenţie a Consiliului Judeţean Cluj, în colaborare cu angajați ai Primăriei comunei Gilău, s-au deplasat de urgență la fața locului pentru evaluarea situației. Au fost, astfel, constatate mai multe căderi de pietre de pe versanţii stâncoși aflați în vecinătatea DJ 107P, care îngreunau circulaţia rutieră și puneau în pericol siguranța participanților la trafic.
În acest context, în vederea degajării rapide a căii de rulare, echipele de intervenție au acționat prompt, acţiunea fiind finalizată cu ajutorul mai multor  utilaje și al unui buldoexcavator. Ulterior, circulaţia rutieră a revenit la parametri normali.
 
Biroul de presă CJ Cluj
17 ianuarie 2022
???? ??????: ????? ???????? – ????????, ???? ?????????? ???. ????
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh