13
Sam, Aug
16 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 11 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.
De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, mai multe drumuri judeţene situate mai ales în zona de munte au fost afectate de fenomenul de polei, circulația rutieră fiind îngreunată.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 10 februarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 20 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor  Huedin și Gilău. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 12 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 16 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 121 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Pe drumurile judeţene situate în zona  Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 4 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 8 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 44 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
 Pe drumurile judeţene situate în zonele  Gherla și  Dej, intervențiile specifice activității de iarnă au fost minime, de asigurare a unor condiții normale de circulație, nefiind necesară folosirea de material antiderapant.
 În continuare, se acţionează cu utilaje şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.
 Reamintim în acest context faptul că orice eventuală sesizare referitoare la acțiunile de deszăpezire pe drumurile județene poate fi făcută la numerele de telefon: 0725.350.028, 0264.593.806, fax: 0264.590.577, sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
CJ Cluj
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh