29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

COMUNA MIHAI VITEAZU în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 09.02.2022 proiectul cu titlul „Achiziția de echipamente de protecție împotriva SARS-CoV-2 pentru dotarea școlii gimnaziale „Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazu,  județul Cluj” în baza contractului de finanțare nr. 958/09.02.2022 încheiat cu MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Mihai Vodă” din Comună Mihai Viteazu, județul Cluj în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-CoV-2 și diminuării riscului de propagare a infecției.

Rezultatele finale în urmă implementării proiectului determinate de atingerea obiectivului general sunt:

  • Dezinfectant pentru mâini 10l, Dezinfectant pentru suprafețe de tip podele și pardoseli 10l, Dezinfectant cu pulverizator pentru suprafețe de tip mobilier și echipamente cu pulverizator 0.75l, Săpun antibacterian 5l, Dozatoare/ dispensere inox pentru dezinfectant cu senzor, Dozatoare/ dispensere șervețele de hârtie, Șervețele de hârtie pentru dozator/ dispenser, Saci menajeri pentru măști utilizate, Coșuri de gunoi, Mănuși de unică folosință set 100 bucăți, Măști de unică folosință adulți 50 bucăți/ cutie, Măști de unică folosință copii 30 bucăți/ cutie, Pastile de clor 200 pastile/ cutie, Covorașe dezinfectante cu tăviță, Termometre non-contact, Lămpi ultraviolet pentru sterilizare, Lavete, Halate de lucru, achiziționate în vederea dotării cu toate echipamentele de protecție împotriva SARS-CoV-2.

 

Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 180,656.91 lei, formată din:

  • Cofinanțare din FEDR REACT-EU în sumă maximă de 180.656,91 lei, și
  • Cofinanțare din bugetul naţional în sumă maximă de 0,00 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 23 luni, respectiv între data 01 octombrie 2020 – 31 august 2022, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională / Fondul de Coeziune prin Programul [Operațional Infrastructură Mare]

 

SURSA FOTO: SCOALA MIHAI VITEAZU

 

 

COMUNA MIHAI VITEAZU

Sediu: Comuna Mihai Viteazu, Judetul Cluj, str. Transilvaniei, nr. 147

Website: https://primariamihaiviteazu.ro/

Reprezentant legal: Ioan ZENG

Telefon: 0264329100 / 0745370400

Fax: 0264286101

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                                      Manager de proiect: Cindea Elena Gabriela.   

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh