27
Sam, Apr
1 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj se alătură demersurilor prin intermediul cărora se marchează Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, celebrată anual în data de 11 februarie. Totodată, anul acesta se împlinesc 18 ani de la implementarea numărului unic de urgență 112 în România.

Astfel, în seara zilei de vineri, 11 februarie a.c., clădirea care găzduiește forul administrativ județean va fi iluminată în culoarea roșie. În acest fel, Consiliul Județean se alătură eforturilor organizatorilor de a atrage atenția cetățenilor asupra importanței misiunii Serviciului de urgență și a apelării responsabile a numărului 112, precum și de a contribui la reducerea numărului apelurilor care nu reprezintă urgențe.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Principalul îndemn pe care îl adresez tuturor clujenilor, și nu numai, este acela de a fi extrem de responsabili atunci când apelează acest serviciu și de a conștientiza faptul că apelurile trebuie efectuate strict pentru urgențe reale. Procedând astfel, pot fi salvate numeroase vieți. În același timp, salut această inițiativă și îi felicit pe operatorii 112 ai STS și dispecerii agențiilor specializate de intervenție pentru toate eforturile depuse și pentru faptul că sunt în permanență la datorie.”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh