29
Vi, Mar
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziția unor noi dotări pentru Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca, unitate medicală din subordinea Ministerului Sănătății.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am înțeles care sunt nevoile Institutului și am decis să contribuim la buna organizare și funcționare a acestuia, în condiții de maximă siguranță, astfel încât să poată fi asigurat un act medical de cea mai bună calitate.”

În cadrul instituției spitalicești a fost pus în funcțiune un sistem de detecție și semnalizare la incendiu pentru secțiile ATI și Gastroenterologie. De asemenea, au fost livrate și montate trei uși automate culisante vitrate pentru Blocul Operator.

Pentru a cumpăra aceste dotări, Consiliul Județean Cluj a alocat, din bugetul propriu al instituției, suma de 350.000 de lei.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh