19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luni 14 martie a început faza de autorecenzare din cadrul Recensământului Populației și al Locuințelor 2022, fază care se va încheia da 15 mai.
„Cel mai simplu mod să contribui la stabilirea exactă a populației țării noastre este din confortul de acasă!”, sună sloganul organizatorilor Recensământului Populației și al Locuințelor 2022.
Tocmai din acest motiv, Recensământul Populației și al Locuințelor 2022 oferă posibilitatea de a te autorecenza, online!
Intri pe www.recensamantromania.ro, în perioada 14 martie 2022 – 15 mai 2022, te autorecenzezi și primești o zi liberă, 100% plătită, de la serviciu!
Scopul recensământului este obținerea de date statistice privind numărul și distribuția teritorială a populației, a structurilor sale demografice și socio-economice, date referitoare la gospodăriile populației, precum și a condițiilor de locuit a populației țării, date asupra veniturilor populației și altele.
Cine consideră că este necesar poate beneficia de un ajutor prin intermediul facilității „Autorecenzare asistată”, în locațiile puse la dispoziție de primării.

Primăria Municipiului Turda a amenajat un astfel de spațiu la sediul său din, Piața 1 Decembrie, Nr.28, în Sala 3, având orarul de Luni până Duminică între ora 08:00 și 22:00.

La nivelul Municipiului Câmpia Turzii „Autorecenzare asistată”, este posibilă la Palatul Cultural “ IONEL FLOAȘIU “, Sala “ TIM - TIN “, după același orar, de luni până duminică, între orele 08:00 și 22:00.
Participarea la recensământul populației și al locuințelor este obligatorie!

De aceea, cei care nu se vor autorecenza până la 15 mai, de la acea dată vor putea primi vizita recenzorilor la domiciliu, pentru a răspunde chestionarelor acestora.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh