13
Sam, Aug
16 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Marți, 22 martie 2022, s-a încheiat perioada în care entitățile non-profit  precum și entitățile publice care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, sportului, culturii, precum și a cultelor religioase au avut posibilitatea de a depune, la sediul forului administrativ județean, documentația necesară în vederea obținerii de fonduri nerambursabile.

Odată încheiat procesul de depunere a cererilor de finanțare, începând de luni, 28 martie 2022, ora 10.00, și până luni, 4 aprilie 2022, ora 12.00, comisiile special constituite la nivelul Consiliului Județean, pentru fiecare domeniu în parte, derulează procedura de evaluare și selecție a proiectelor depuse.

            Departajat pe domenii de interes, cele mai multe cereri au fost înregistrate în sfera cultelor – 343 de solicitări, bugetul stabilit pentru acest domeniu fiind de 3.000.000 de lei. Un număr semnificativ de proiecte au fost depuse și în sfera tineretului – 117 și a culturii – 115, sumele totale alocate pentru finanțarea acestor două domenii fiind de câte 900.000 de lei pentru fiecare. În același timp, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 2.000.000 de lei, numărul de solicitări depuse fiind de 85.

            După finalizarea procedurii de evaluare și selecție a proiectelor, pe site-ul oficial al forului administrativ județean www.cjcluj.ro va fi afișată lista tuturor entităţilor ale căror inițiative îndeplinesc condiţiile cerute pentru acordarea de finanţare şi suma propusă a fi alocată fiecărei organizaţii în parte, decizia finală urmând a fi luată prin hotărâre în cadrul unei şedinţe a Consiliului Județean. Totodată, aceste structuri non-profit vor fi înştiinţate atât în scris, cât şi în format electronic, în legătură cu aprobarea finanţării programului propus, valoarea finanţării acordate, precum şi în ce priveşte alte aspecte legate de decontarea în condiţii corespunzătoare a cheltuielilor proiectului.

 

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh