24
Mie, Apr
6 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Așa sună apelul făcut de Primăria comunei Tureni către locuitorii inconștienți care dau foc vegetației uscate, iar flăcările scapă de sub control.
„Dragi cetățeni, în ultimele 3 zile, pe raza comunei noastre au avut loc 5 incendii de vegetație!
Fie că vorbim despre suprafețe mai mari sau mai mici de teren, toate aceste incendii puteau să se transforme într-o tragedie de proporții, deoarece concetățenii noștri nu dau doi bani nici pe lege, nici pe responsabilitate!
De lene să-și curețe miriștile, din lăcomie pură sau din diverse alte motive, aleg să-și ardă terenurile, dar ... măcar dacă le-ar supraveghea!
Astăzi a fost aprinsă o pășune din Mărtinești, iar dacă SVSU Tureni nu intervenea DE URGENȚĂ, cel mai probabil că incendiul ar fi cuprins CIMITIRUL SATULUI MĂRTINEȘTI! Oameni buni, asta ne dorim, să dăm foc cimitirului, să ne ardă amintirile defuncților noștri?
Facem apel către Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură, să verifice TOATE parcelele de teren care au fost incendiate, iar acolo unde se impune, proprietarii sau concesionarii parcelelor SĂ NU MAI PRIMEASCĂ SUBVENȚIE APIA!
Legea și grija față de semeni trebuie să primeze!”, mai susține pe Facebook Biroul de presă al comunei Tureni!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh