20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cluj-Napoca, 6 aprilie 2022Parteneriat pentru un județ mai curat! Operatorul autorizat TGP – The Green Project a semnat un parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Cluj pentru colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. 

Scopul parteneriarul este de a aduce în atenția cetățenilor existența serviciului gratuit TGP de colectare de la domiciliu/sedii firmă/instituții a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în județul Cluj, ca modalitate de debarasare responsabilă și corectă față de mediul înconjurător. 

Colectarea selectivă a aparetelor electrice vechi, defecte devine o necesitate tot mai mare în contextul alinierii la tendința europeană de trecere la economia circulară care implică reutilizarea, repararea și reciclarea produselor existente cât mai mult posibil pentru reducerea la minimum a deșeurilor, cu beneficii precum reducerea impactului asupra mediului, asigurarea fluxului de materii prime necesare, stimularea creșterii economice, crearea de locuri de muncă. 

“În urma interacțiunii noastre zilnice cu cetățenii județului Cluj și ai Municipiului Cluj Napoca în special, realizăm necesitatea acestora de a trăi într-un mod cât mai civilizat și mai european. Ne dorim cu toții “o țară ca afară”, vorba cântecului. Ce face echipa TGP este să contribuie activ la atingerea acest standard de viață prin oferirea unui serviciul de calitate dedicat tuturor cetățenilor și persoanelor juridice care doresc să se debaraseze responsabil de deșeurile electrice”, a declarat Adrian Solomeș, administrator TGP – The Green Project.

Nu știi ce să faci cu echipamentele electrice vechi sau defecte? 

Noi te ajutăm să scapi de ele în mod corect și responsabil față de mediul înconjurător prin serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu/ sediu firmă / instituție, asigurând manipularea echipamentelor de la ușa apartamentului / depozit firmă / instituție până la centrul de colectare. 

Sună la 0745 370 781 sau 0756 036 205 sau plasează comanda ta pe http://thegreenproject.ro/comanda/  

Aici poți afla mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice 

 

Alege să respecți comunitatea din care faci parte, legea și mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice! 

TGP – THE GREEN PROJECT este operator autorizat colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) de la populației, firme și instituții, în vederea reciclării corecte a acestora. Echipa TGP are o experiență de peste 10 ani în colectarea și managementul DEEE-urilor, dezvoltă și implementează programe de educare și conștientizare pe tema colectării selective și a reciclării DEEE-urilor, contribuind la îmbunătățirea calității vieții comunității din care face parte. 

Pentru detalii: Ana Iacob Solomeș, Project Manager TGP – The Green Project, 0756 036 205 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

TGP – THE GREEN PROJECT SRL

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.        Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. tel: 0745 420 076

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh