28
Joi, Mar
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

  În vederea bunei desfășurări a activității de deszăpezire, pe durata sezonului rece, a drumurilor județene aferente celor cinci loturi, Consiliul Județean Cluj a dat ordinul de intrare în bazele de deszăpezire cu program de permanență situate în zona de munte a județului. Acestea se situează pe raza a trei loturi, respectiv 1 – zona Huedin, 2 – zona Gilău și 3 – zona Turda.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am luat măsurile necesare, astfel încât ninsorile și fenomenele meteo specifice iernii să ne găsească pregătiți. Totodată, am solicitat societăților cărora le revine sarcina deszăpezirii să fie pregătite în orice moment și să intervină cât mai prompt pentru ca pe drumurile județene să se poată circula în condiții cât mai bune”.

În acest sens, în cursul acestei săptămâni, reprezentanții Consiliului Județean și ai Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat vor face verificări în toate bazele care deservesc cele cinci loturi, inclusiv lotul 4 – zona Gherla și lotul 5 – zona Dej care se încadrează în zone climaterice diferite față de cele specifice zonei de munte.

Astfel, prestatorul serviciilor de deszăpezire va trebui să prezinte stocurile de material antiderapant și sare necesare precum și utilajele echipate și funcționale, în program de permanență.

Pe durata întregului sezon rece, numărul utilajelor care vor acționa pe cele cinci loturi este, după cum urmează: Lotul 1 – zona Huedin / 26 de utilaje, Lotul 2 – zona Gilău / 28 de utilaje, Lotul 3 – zona Turda / 33 de utilaje, Lotul 4 – zona Gherla / 29 de utilaje și Lotul 5 – zona Dej / 19 utilaje.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh