25
Sam, Mai
13 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Siguranța noastră și a celor dragi este o prioritate, iar pregătirea în fața situațiilor de urgență poate face diferența între viață și moarte. De aceea, vă invităm să descoperiți www.fiipregatit.ro - o pagină care oferă informații valoroase despre cele mai comune categorii de urgențe: cutremur, inundații, incendii, accidente nucleare și multe altele.
Pe www.fiipregatit.ro veți găsi ghiduri detaliate care vă vor ajuta să vă pregătiți în avans pentru astfel de situații, astfel încât să puteți răspunde rapid și eficient în cazul unei urgențe. Acest site este o sursă completă de informații care acoperă toate aspectele pregătirii pentru situațiile de urgență - de la stocarea alimentelor și a apei, la planificarea evacuării și a primului ajutor.
Împărtășim aceste informații cu speranța că vor fi utile pentru dvs. și pentru cei dragi, și că vă vor ajuta să vă pregătiți mai bine pentru situațiile neprevăzute. Prin pregătirea adecvată și cunoașterea măsurilor de siguranță, putem face față mai bine oricărei urgențe.
 
Primăria Municipiului Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh