27
Sam, Apr
1 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma vântului puternic și a ploilor abundente înregistrate în cursul zilei de ieri au fost semnalate situații în care traficul rutier a fost îngreunat pe mai multe drumuri județene din cauza copacilor căzuți pe carosabil și a aluviunilor provenite de pe versanții aflați în vecinătatea carosabilului.

Situațiile au fost identificate pe mai multe sectoare de drum situate în zona de munte a județului, respectiv drumurile județene DJ 746B Valea Drăganului, DJ 107P Mărișel – Gilău, mai exact în zona lacului de acumulare Tarnița, și DJ 107N Valea Ierii – Plopi.

Urmare a acestui fapt, în cursul zilei de ieri s-a acționat rapid cu utilaje și unelte specifice în vederea degajării carosabilului în zonele afectate.

S-a reușit, astfel, o intervenție rapidă și eficientă în vederea remedierii acestor situații pentru asigurarea unui trafic rutier în condiții normale.

 

 

Consiliul Județean Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh