18
Joi, Apr
16 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a publicat pe prima pagină a site-ului propriu, la adresa www.cjcluj.ro, formularele pentru obținerea fondurilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2024. 

Astfel, organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din județ care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, sunt invitate să pregătească și să depună cererile de finanțare.

Elementul de noutate al sesiunii de finanțare din acest an este dat de faptul că cei interesați pot derula întregul proces de depunere a cererilor și on-line, accesând aplicația Ghișeul Unic (https://public.cluj.archi).

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face într-un interval de 30 de zile, începând cu ziua de miercuri, 14 februarie 2024 și până în ziua de joi, 15 martie a.c.ora 12.00, în aplicația Ghișeul Unic sau la Registratura Consiliului Județean Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este un nou pas înainte, extrem de important, pe care îl facem în procesul de digitalizare a administrației județene. Venim, astfel, în întâmpinarea organizațiilor cu această nouă facilitate, cea de depunere a cererilor de finanțare nerambursabilă și prin intermediul aplicației Ghișeul Unic. Îi încurajez pe cât mai mulți clujeni să acceseze platforma și să depună proiecte on-line, evitând astfel timpul pierdut la ghișeul fizic, cozile sau deplasările inutile.”

În ceea ce privește sumele alocate pentru susținerea inițiativelor care se încadrează în domeniile anterior menționate, pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 900.000 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 1.050.000 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 900.000 de lei. De asemenea, unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal în România le-a fost repartizată suma de 3.050.000 de lei.

Documentația necesară finanțării nerambursabile, respectiv formularele tip, documentele care trebuie anexate acestora, precum și regulamentele pe baza cărora se realizează evaluarea și selecția proiectelor, poate fi consultată prin accesarea site-ul oficial al instituției www.cjcluj.ro.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh