21
Ma, Mai
9 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Acestea vizează cca. 47 de km care se adaugă celor 95,4 km pentru care au fost deja semnate contracte

 Consiliul Județean Cluj a încheiat patru noi contracte de execuție a lucrărilor cuprinse în Programul de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene pentru anul 2024.

Lucrările urmează să se desfășoare pe patru sectoare de drum în lungime însumată de 47 de kilometri, situate pe patru drumuri județene, și au scopul de a contribui la îmbunătățirea condițiilor de circulație, precum și de a oferi o siguranță rutieră sporită.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:  „Ceea ce urmărim este ca prin intermediul lucrărilor de întreținere pe care le vom derula să îmbunătățim starea drumurilor pe care le avem în administrare, conștienți fiind că aceasta reprezintă o condiție de bază a impulsionării dezvoltării economico-sociale a întregului județ.”

Operațiunile vor consta în lucrări de întreținere a platformei drumului, de asigurare a scurgerii apelor și a esteticii rutiere, dar și lucrări de asfaltare pe sectoare, acolo unde situația o impune. Contractele încheiate vizează următoarele drumuri județene:

  1. DJ 108C Gârbău – Aghireș – Leghia – DN 1, de la km 0+000 la km 22+450;
  2. DJ 182E Chiuiești – Mănăstirea Cășiel, de la km 0+000 la km 7+000;
  3. DJ 103V (DJ 107M) – Vălișoara – DJ 107L, de la km 9+300 la km 16+541;
  4. DJ 107S Gura Râșca – Măguri Răcătău, de la km 0+000 la km 11+000.

Aceste noi contracte de lucrări de întreținere se adaugă celor zece deja semnate de Consiliul Județean Cluj în cursul săptămânii trecute și care vizează 11 sectoare de drum în lungime însumată de 95,475 kilometri, situate pe opt drumuri județene.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh