18
Joi, Apr
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

bica radu

În afară de cei 370.000 de lei pentru Reabilitarea sălii de sport a Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii şi 450.000 de lei pentru Reabilitarea de străzi în municipiul Turda, Radu Bica şi colegii săi au   alocat comunelor învecinate celor două municipii sume de aproape 120 000 de lei.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, a propus şi a susţinut în plenul Consiliului Judeţean alocarea de fonduri din cota de 20 % din impozitul pe venit şi TVA pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală pe anul 2009, pentru proiectele din zona Turda – Câmpia Turzii.

La şedinţa Consiliului Judeţean care va avea loc în data 21 octombrie 2009, vicepreşedintele Radu Bica va propune şi susţine alocarea de fonduri pentru ajutorarea bisericilor din zona Turda – Câmpia Turzii. Este vorba de sume cuprinse între 3000 de lei pentru Parohia Greco-Catolică Turda şi 50.500 de lei pentru Parohiile Ortodoxe din comunele învecinate.

Totalul propus pentru biserici se ridică la peste 100 de mii de lei RON.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Radu Bica a declarat că aceste proiecte sunt în concordanţă cu politica forului judeţean de a susţine dezvoltarea echilibrată a fiecărei componente a judeţului nostru :

« Sunt turdean şi cunosc foarte bine problemele cu care se cofruntă comunităţile din această zonă aşa încât zona Turzii va avea, atât la nivelul plenului cât şi la cel al executivului Consiliului Judeţean, un sprijin în persoana mea” susţine vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, turdeanul Radu Bica.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh