21
Ma, Mai
9 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local turdean a aprobat ieri in plen un nou act adițional la contractul de împrumut bancar de 9 milioane de euro, încheiat de administrația pimprumut-bancar-9-milioane-euro-consiliul-local-turdaublică locală în cursul anului trecut.

Consilierii au aprobat astfel clauzele contractuale inserate în actul adițional la contractul de împrumut nr. 100698 din 2008 încheiat cu Dexia Kommunalkredit Bank AG.

 
Printr-o hotărâre mai veche de consiliu local, datând din 31 iulie 2008, s/a aprobat contractarea de către municipiul Turda a unei finanțări rambursabile sub forma unei linii de credit de tip bridge loan, in suma de 9 milioane de euro, cu maturitate de maxim 18 ani. Ulterior, prin hotărârea consiliului local, nr. 222 din 4 decembrie 2009, forul legislativ a aprobat conversia împrumutului de tip bridge loan, intr-unul pe termen lung.
Prin HCL 180 din octombrie 2009 s/au completat obiectivele de investiții care urmau sa fie finanțate din sumele împrumutate.
Pe acea lista se afla obiective precum Reabilitarea si modernizare străzilor din municipiul Turda, finanțata cu 27, 2 milioane de lei, construirea unui bloc de locuințe sociale pe strada Panait Cerna, cu 1,5 milioane de lei, construirea unei baze sportive pe strada Stadionului, obiectiv finanțat cu 3 milioane de lei, iar lista continua.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh