17
Mie, Iul
0 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Conform proiectului "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata din regiunea Turda -Campia Turzii" o mare parte din utilizatorii Companiei de Apa ARIES vor beneficia de servicii de bransare/racordare la noul sistem de distributie apa potabila si canalizare.

COMPANIA DE APA ARIES vine in sprijinul utilizatorilor, suportand o mare parte din aceste costuri.
Costurile referitoare la racordarea tuturor utilizatorilor la sistemul public de canalizare, costuri suportate in mare parte de catre CAA, au fost stabilite la valoarea de 600 lei fara TVA, putand fi achitate in minim doua transe.

Read More 
In plus, in toata aceasta perioada, CAA impreuna cu Primaria Turda, Campia Turzii si Primariile din cadrul Comunitatii Urbane Aries au cautat diverse solutii pentru a veni in sprijinul utilizatorilor.
In acest sens, CAA a luat decizia de a sustine si mai mult din punct de vedere financiar utilizatorii de pe strazile unde, conform Proiectului, se realizeaza retele noi de canalizare menajera. Astfel, fiecare utilizator va achita DOAR taxa aferenta AVIZULUI DE PRINCIPIU si taxa aferenta AVIZULUI DE RACORDARE in suma TOTALA de 200 lei.
Pentru utilizatorii care au achitat costurile de racordare (integral sau partial), diferenta intre suma deja achitata si contravaloarea Avizelor, in valoare totala de 200 lei, va fi compensata cu facturile de apa si canalizare.

 

DIRECTOR GENERAL
Alexandru Sabau

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh