26
Vi, Apr
2 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a semnat autorizaţia de construire a celor trei staţii de transfer deşeuri, parte componentă a proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Cluj” finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POS Mediu.

Lucrările urmează a se derula în baza contractului încheiat cu S.C. CONFORT S.A., valoarea acestuia fiind de 14.436.478,45 lei fără TVA. Contractul se referă la construcţia a trei staţii de transfer în localităţile Gherla, Huedin şi Mihai Viteazu iar durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni de la data începerii execuţiei.

 

Cele trei staţii de transfer vor fi construite în următoarele zone:

  • În Huedin, deservind partea de vest a judeţului, având o capacitate de 11.695 t/an
  • În Mihai Viteazu, deservind partea de sud a judeţului, având o capacitate de 58.278 t/an
  • În Gherla, deservind partea de nord-est a judeţului, având o capacitate de 36.273 t/an.

matei470x150

Data începerii execuţiei lucrărilor este 11.05.2012 iar perioada de notificare a defectelor este de 730 de zile. În momentul de faţă, s-au finalizat lucrările de predare a amplasamentelor pentru cele trei locaţii ale staţiilor de transfer şi s-a realizat trasarea lucrărilor.

Construcţia a trei staţii de transfer în judeţul Cluj este una din activităţile proiectului “Sistem de Management Integrat al deşeurilor în judeţul Cluj”, proiect  în valoare totală de 255.354.025 lei fără TVA, derulat de Consiliul Judeţean Cluj. Contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene este de 195.854.510 lei fără TVA.

Construcţia acestor staţii de transfer reprezintă un pas important în implementarea proiectului privind sistemul de management integrat al deşeurilor, fiind o etapă importantă în procesul de colectare a deşeurilor de pe întreg teritoriul judeţului Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh